Quality

Kwaliteit

In de gehele keten, van teler tot aan tafel, waarborgt Aviko over kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteit & certificering

Een veilig aardappelproduct

In de gehele keten, van teler tot aan tafel, waarborgt Aviko over kwaliteit en veiligheid. We stellen de hoogste eisen aan ons productieproces, van productontwikkeling en inkoop tot productie, logistiek en kwaliteitsborging. Zo is de herkomst van onze grond- en hulpstoffen volledig te traceren.

Iedere aardappel die Aviko verwerkt ondergaat een reeks strenge kwaliteitscontroles. Dat begint al bij de selectie van de aardappelen van gecertificeerde telers en eindigt bij de stipte levering. Elke stap in het productieproces wordt kritisch gevolgd en waar nodig verbeterd. We beschikken over een hoogwaardig kwaliteitssysteem en de bijbehorende certificaten. Zo voldoen onze aardappelproducten aan alle eisen en verwachtingen en minimaliseren we verspilling.

Certificering Aviko

Aviko voldoet aan de extra strenge eisen op het gebied van kwaliteit en de voedselveiligheid van de samenwerkende Europese Retail organisaties in Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Aviko beschikt over het IFS certificaat (International Food Standard) en BRC certificaat (British Retail Consortium).